
Audit cateringových služeb AHR ČR
BEZPEČNÝ CATERING
Již od roku 2006 probíhá společný projekt AHR ČR a společnosti HASAP GASTRO Consulting s.r.o., který si dává za cíl zvýšit úroveň a kvalitu poskytování cateringových služeb.
Hlavní náplní tohoto projektu je provádění auditů a certifikace cateringových služeb pro zájemce o certifikát AHR ČR, který osvědčuje vysokou kvalitu poskytovaných cateringových služeb. Společným zájmem obou partnerů i certifikovaných provozů je zaručit bezpečnost (zdravotní nezávadnost) pokrmů podávaných formou cateringu.
Certifikací cateringové služby se gastronomický provoz hlásí k vysokému standardu poskytovaných služeb. Certifikát osvědčující tuto kvalitu je jednou z mála možností, jak představit a dokladovat kvalitu svých služeb klientům, odborné veřejnosti i široké veřejnosti.
Významnou součástí projektu je zvyšování prestiže provozů, které při auditu cateringových služeb prokážou, že splňují vysoký standard služeb.
Držiteli certifikátů jsou od počátku projektu významné gastronomické provozy z celé České republiky, přičemž většina z nich opakovaně absolvuje úspěšný audit a certifikaci. Postupně se k těmto „stálicím“ přidávají další provozy, které se tak mohou zařadit po bok prestižních gastronomických společností.
Přehled provozů certifikovaných AHR ČR:
- CPI Hotels, a.s. - CLARION Congress Hotel Ostrava
- GIQ.CZ s.r.o. – Fast Good a Ristorante Prosecco
- GOLEM, spol. s r.o.
- GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary, a.s.
- WIC Prague, s.r.o. - Hotel InterContinental Praha
- Středisko společenských činností AV ČR .– Zámek Liblice
- VYŠEHRAD 2000, a.s.
- CPI Hotels, a.s. - CLARION Congress Hotel Praha 9 – Vysočany
- CPI Hotels, a.s. - CLARION Congress Hotel České Budějovice
- CPI Hotels, a.s. - Spa&Kur Hotel Harvey Františkovy Lázně
- Letiště a.s.
- FRENCH REST – Obecní dům
Soubory