HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Konference v Olomouci bude 25.10.2016
11.8.2016 Konference "Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ" se bude konat dne 25.10.2...
Více >>
Tisková zpráva z konference
18.4.2016 Tisková zpráva z konference Standardy v rámci stravovacích služeb...ze dne 4.4.2016 ...
Více >>
Standardy v rámci stravovacích služeb - 4. 4. 2016
15.2. 2016 Zveme Vás na naši konferenci věnovanou standardům v rámci stravovacích služeb. Let...
Více >>
Z našich referencí
21.1.2016 Nově mezi naše reference přibyly tyto provozy: Krajská zdravotní, a.s. Pachtův palác...
Více >>
Proběhla konference Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ
Proběhla konference Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ
13.10.2015 Clarion Congress Hotel Olomouc, Olomouc dne 13. 10. 2015   10. ročník konference...
Více >>
Archiv aktualit

Vítejte ve firmě HASAP Consulting, s.r.o

Primator%20restaurant_-8355Dukes%20Bar%20Barman_3669Zlata%20Praha_6782

Jsme poradenskou společností, která jako první na českém trhu přinesla provozovatelům potravinářských a gastronomických provozů nástroje a odbornou pomoc při řešení otázek vznikajících s uplatňováním zásad správné výrobní praxe (SVP) a zaváděním systémů HACCP.

Vlastní nástroje

Tato původně úzce specializovaná poradenská činnost se během let, kdy pracujeme s našimi klienty, rozšířila tak, abychom klientům mohli nabídnout celý komplex vzájemně provázaných služeb a produktů. Usilovně pracujeme na zdokonalování vlastních nástrojů HW, SW.

Legislativa a standardy 

Legislativa ČR a nařízení EU ukládají potravinářským a gastronomickým provozům povinnost dodržovat SVP a mít zavedené systémy založené na zásadách HACCP.  Kromě těchto legislativních povinností pomáháme implementovat také firemní standardy – např. pro nadnárodní hotelové řetězce, potravinářské obchodní řetězce atp.,  standardy ISO 22 000:2005, národní a mezinárodní akreditační standardy pro nemocnice.

Individuální přístup

 Přistupujeme ke každému provozu individuálně a rozsah služeb přizpůsobujeme potřebám a možnostem konkrétního provozu. Jsme si vědomi důvěry, která je  do nás  vkládána, které si  vážíme a která je pro nás zavazující. Preferujeme dlouhodobé vztahy se svými obchodními partnery.
 

Historie firmy

Rok 2001     založení firmy HASAP GASTRO Consulting, s.r.o.
                     od začátku spolupracujeme s Asociací kuchařů a cukrářů ČR

Rok 2002     první realizovaný monitoring HACCP - Masarykova nemocnice Ústí n. L.

Rok 2004     společnost splnila požadavky pro certifikaci systémů ISO 9001:2000

Rok 2006     založení dceřiné společnosti se sídlem v Bratislavě
                     začali jsme spolupracovat s AHR ČR (tehdy NFHR ČR)
                     odborné materiály vypracované naší společností byly akreditovány MŠMT
                     jako vhodný materiál pro odbornou výuku studentů SŠ a VŠ
                     zabývajících se touto problematikou (reakreditace 2011)

Rok 2008     v rámci ověřovacích postupů začínáme provádět laboratorní rozbory

Rok 2013     první realizovaný monitoring fyzikálních veličin v bance očkovacích sér
                     recertifikační audit dle ČSN EN ISO 9001:2009 od společnosti
                     TÜV Rheinland

Rok 2014     nově nabízíme službu provádění deratizací, dezinsekce a speciální
                     dezinfekce ke dni 12.8.2014 změna názvu společnosti a vytvoření
                     profesních divizí - Food Control, Pest Control, Hospital Control,
                     Energy Control

Jsme odbornými partnery

1-Certifikát%20ISO-CZ2-Certifikát%20ISO-AJ2-Certifikát%20ISO-RJAKC-Čestné-uznání-2015Certifikát_členAHR2016Certifikát_garantovanýdodavatelAHR2016