HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
18. ročník konferencence HASAP proběhl 20. 3. 2024 v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termin: 20. 3. 2024 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Nové video z konference v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termín: 13. 4. 2023 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Videosestřih z konference
Standardy ve stravovacích službách Termín: 2. 11. 2022 Místo: Clarion Congress Hotel Olomouc
Více >>
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Konference Standardy ve stravovacích službách proběhne v Olomouci dne 2. 11. 2022. Pro více in...
Více >>
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Fritujete? Potom by Vás mohla zajímat novinka v našem e-shopu, která Vám umožní rychlé a přesn...
Více >>
Archiv aktualit

Vítejte ve firmě HASAP Consulting, s.r.o

Primator%20restaurant_-8355Dukes%20Bar%20Barman_3669Zlata%20Praha_6782

Jsme poradenskou společností, která jako první na českém trhu přinesla provozovatelům potravinářských a gastronomických provozů nástroje a odbornou pomoc při řešení otázek vznikajících s uplatňováním zásad správné výrobní praxe (SVP) a zaváděním systémů HACCP.

Vlastní nástroje

Tato původně úzce specializovaná poradenská činnost se během let, kdy pracujeme s našimi klienty, rozšířila tak, abychom klientům mohli nabídnout celý komplex vzájemně provázaných služeb a produktů. Usilovně pracujeme na zdokonalování vlastních nástrojů HW, SW.

Legislativa a standardy 

Legislativa ČR a nařízení EU ukládají potravinářským a gastronomickým provozům povinnost dodržovat SVP a mít zavedené systémy založené na zásadách HACCP.  Kromě těchto legislativních povinností pomáháme implementovat také firemní standardy – např. pro nadnárodní hotelové řetězce, potravinářské obchodní řetězce atp.,  standardy ISO 22 000:2005, národní a mezinárodní akreditační standardy pro nemocnice.

Individuální přístup

 Přistupujeme ke každému provozu individuálně a rozsah služeb přizpůsobujeme potřebám a možnostem konkrétního provozu. Jsme si vědomi důvěry, která je  do nás  vkládána, které si  vážíme a která je pro nás zavazující. Preferujeme dlouhodobé vztahy se svými obchodními partnery.
 

Historie firmy

Rok 2001     založení firmy HASAP GASTRO Consulting, s.r.o.
                     od začátku spolupracujeme s Asociací kuchařů a cukrářů ČR

Rok 2002     první realizovaný monitoring HACCP - Masarykova nemocnice Ústí n. L.

Rok 2004     společnost splnila požadavky pro certifikaci systémů ISO 9001:2000

Rok 2006     založení dceřiné společnosti se sídlem v Bratislavě
                     začali jsme spolupracovat s AHR ČR (tehdy NFHR ČR)
                     odborné materiály vypracované naší společností byly akreditovány MŠMT
                     jako vhodný materiál pro odbornou výuku studentů SŠ a VŠ
                     zabývajících se touto problematikou (reakreditace 2011)

Rok 2008     v rámci ověřovacích postupů začínáme provádět laboratorní rozbory

Rok 2013     první realizovaný monitoring fyzikálních veličin v bance očkovacích sér
                     recertifikační audit dle ČSN EN ISO 9001:2009 od společnosti
                     TÜV Rheinland

Rok 2014     nově nabízíme službu provádění deratizací, dezinsekce a speciální
                     dezinfekce ke dni 12.8.2014 změna názvu společnosti a vytvoření
                     profesních divizí - Food Control, Pest Control, Hospital Control,
                     Energy Control

Rok 2015     První zakázka v oblasti energetického managementu;
                     Zprovoznění mezinárodního portálu WM Hunting pro ČR - www.kdelovit.cz
 

Jsme odbornými partnery

AKC-Čestné-uznání-2015
123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.