HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Registrace na konferenci Standardy ve stravovacích službách spuštěna
3. 5. 2021 Srdečně Vás zveme na 15. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování ...
Více >>
Připravujeme konferenci on-line
19. 3. 2021 Konferenci Standardy ve stravovacích službách letos připravujeme vzhledem ke stál...
Více >>
ZRUŠENO - Konference Standardy ve stravovacích službách v roce 2020
V letošním roce jsme byli nuceni s ohledem na výskyt pandemie COVID-19 zrušit jarní termín výr...
Více >>
Pozvánka na webinář ZDARMA - již zítra
7. 4. 2020 Ve spolupráci se společností Krauthammer jsme pro Vás připravili inspirativní webin...
Více >>
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
HIKVISION - bezkontaktní měření lidské tělesné teploty Pokud hledáte preventivní opatření jak...
Více >>
Archiv aktualit

Školství - odborné školy - výuka

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) udělila naší společnosti tyto akreditace:

  • akreditaci k provádění vzdělávacích programů akreditovaných pro účely zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů.
  • akreditaci k provádění vzdělávacího programu a vydávání osvědčení o absolvování: "HASAP Gastro Software ve výuce odborných předmětů". 

HASAP Gastro Software je vhodný jako výukový program pro odborné školy (odborná učiliště, střední a vysoké odborné školy).

Využití znalostí systému vedeného pomocí SW HASAP Gastro Software může absolventům škol pomoci po ukončení studia k lepšímu uplatnění na trhu práce, rychlejší orientaci v provoze při nástupu do praxe .

Program lze velmi dobře využít pro potřeby výuky žáků a pedagogických pracovníků pro oblast správné výrobní praxe při výrobě pokrmů a stanovení kritických bodů ve výrobě.

Program obsahuje 2 části:

Vzdělávací část

  • komplexní definice celého provozu
  • podrobný popis všech používaných technologií a materiálů ve vztahu k jednotlivým částem provozu
  • teorie nebezpečí vzniku kontaminace pokrmů
  • požadavky na výrobu pokrmů z hlediska teplot a časů pro příjem,
  • skladování, přípravu, konečnou  úpravu, expedici a výdej
  • problematika tvorby systémů HACCP aj.

Aktivní část

  • automatické zavedení systému HACCP a jeho následné provozování
  • každodenní zacházení s pokrmem v návaznosti na receptury
  • s možností  vkládání a editace vlastních receptur
  • způsoby měření teplot a časů v nejrizikovějších technologických postupech
  • dokumentace o prováděných činnostech a jejich zaznamenávání aj.

Služby související s programem

  • školení obsluhy SW
  • tvorba osnov pro výuku

Výhodou našeho SW programu je školní multilicence, tzn. instalace programu na všechny počítače ve škole či na domácí počítače učitelů připravujících se na výuku tohoto programu bez nutnosti doplácet další licence.

Nabízíme školení pro obsluhu programu a možnosti využití pro výuku za zvýhodněných podmínek. Dále jsme schopni pomoci s tvorbou výukových osnov v této problematice.

Soubory

SouborMŠMT-logo.jpg (105,27 kB)
123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.