HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Video z konference
16. 5. 2022 Na našem You Tube kanále je ke shlédnutí videosestřih z konference Standardy ve st...
Více >>
Tisková zpráva z konference
Tisková zpráva z konference
26. 4. 2022 Dne 6. 4. 2022 proběhl 16. ročník konference Standrady ve stravovacích službách. N...
Více >>
Registrace na konferenci 6. 4. 2022
V letošním roce připravujeme tradičně dva termíny naší konference Standardy ve stravovacích sl...
Více >>
Tisková zpráva a video z konference
16.11.2021 Shlédněte sestřih z konference Standardy ve stravovacích službách, která proběhla d...
Více >>
Registrace na konferenci běží
Registrace na konferenci běží
30.9.2021 Ještě týden je možné se registrovat na naši konferenci Standardy ve stravovacích slu...
Více >>
Archiv aktualit

Spolupráce se Střední školou hotelnictví a gastronomie Praha Klánovice

sshg-logo

Spolupracujeme s SŠHG na přípravě výukového projektu „Kvalita a standardy v praxi“, který je určen pro žáky třetích ročníků oboru hotelnictví.  Tento projekt nabízí žákům získat přehled, co znamená zabezpečit kvalitu, kterou zákazník očekává. Celý komplex znalostí začíná pochopením principů správné výrobní praxe a systému HACCP, na které dále navazují systémy ISO, firemní a akreditační standardy. Tyto systémy pomáhají plnit nejen legislativní požadavky, ale právě i firemní standardy. Žáci si musí uvědomit, že jiné požadavky na kvalitu mají regionální restaurace a jiné nadnárodní řetězce nebo např. nemocniční provozy. Znalost systémů kvality a umění orientovat se v této problematice vedle znalosti technologických a výrobních postupů a ekonomického vzdělání zvyšuje absolventům školy možnosti uplatnění se na trhu práce u prestižních společností. 

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.