HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Registrace na konferenci Standardy ve stravovacích službách spuštěna
3. 5. 2021 Srdečně Vás zveme na 15. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování ...
Více >>
Připravujeme konferenci on-line
19. 3. 2021 Konferenci Standardy ve stravovacích službách letos připravujeme vzhledem ke stál...
Více >>
ZRUŠENO - Konference Standardy ve stravovacích službách v roce 2020
V letošním roce jsme byli nuceni s ohledem na výskyt pandemie COVID-19 zrušit jarní termín výr...
Více >>
Pozvánka na webinář ZDARMA - již zítra
7. 4. 2020 Ve spolupráci se společností Krauthammer jsme pro Vás připravili inspirativní webin...
Více >>
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
HIKVISION - bezkontaktní měření lidské tělesné teploty Pokud hledáte preventivní opatření jak...
Více >>
Archiv aktualit

ZAVÁDĚNÍ SYSTÉMŮ SVP A HACCP

DSCF6087DSCF6086

Zásady správné výrobní praxe (SVP) lze považovat za základní kámen pravidel, kterými by se měli pracovníci v  potravinářství a gastronomii řídit. A proto, než se začnou v  potravinářských a gastronomických provozech  zavádět jakékoliv systémy, je potřeba zjistit v rámci vstupního šetřeníúroveň dodržování SVP a případně zajistit nápravu a navrhnout nápravná opatření k odstranění nedostatků. Posuzujeme: stavebně-technický stav, výrobní požadavky, úroveň sanitací a personální záležitosti.
 

Provozně organizační řád

Provozně organizační řád je nezbytný nástroj pro zvládnutí správné výrobní praxe (SVP) a základním kamenem pro stavbu dalších systémů HACCP (kritických bodů), firemních standardů, systému jakosti ISO 22000:2005, akreditace zdravotnických zařízení aj.

V rámci zpracování provozně organizačního řádu zpracováváme i cedule pro označení skladů a pracovišť.

V souladu s platnou legislativou naše společnost také vypracovává provozně organizační řády pro ubytovací služby, pro provozy wellness, fitness, sauny, odpadové hospodářství.

Zavádění systému HACCP

Podle Nařízení Evropského parlamentu a rady (ES) č. 852/2004 jsou všichni provozovatelé  potravinářských a gastronomických provozů  povinni vytvořit a zavést postupy založené na zásadách HACCP a postupovat podle nich.

Systém HACCP zavádíme pomocí programu HASAP Gastro Software nebo zpracujeme "papírový" Plán HACCP.

 Aby byly zavedené systémy funkční, je důležité jejich pravidelné ověřování. Proto nabízíme našim zákazníkům dlouhodobou spolupráci, která zahrnuje různou úroveň ověřování funkčnosti a správnosti zavedených systémů formou auditů či kontrol, a dále aktualizace dokumentace a up grade v případě software.


     

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.