Audit cateringových služeb AHR ČR
BEZPEČNÝ CATERING
Již od roku 2006 probíhá společný projekt AHR ČR a společnosti HASAP Consulting s.r.o., který si dává za cíl zvýšit úroveň a kvalitu poskytování cateringových služeb.
Hlavní náplní tohoto projektu je provádění auditů a certifikace cateringových služeb pro zájemce o certifikát AHR ČR, který osvědčuje vysokou kvalitu poskytovaných cateringových služeb. Společným zájmem obou partnerů i certifikovaných provozů je zaručit bezpečnost (zdravotní nezávadnost) pokrmů podávaných formou cateringu.
Certifikací cateringové služby se gastronomický provoz hlásí k vysokému standardu poskytovaných služeb. Certifikát osvědčující tuto kvalitu je jednou z mála možností, jak představit a dokladovat kvalitu svých služeb klientům, odborné veřejnosti i široké veřejnosti.
Významnou součástí projektu je zvyšování prestiže provozů, které při auditu cateringových služeb prokážou, že splňují vysoký standard služeb.
Držiteli certifikátů jsou od počátku projektu významné gastronomické provozy z celé České republiky, přičemž většina z nich opakovaně absolvuje úspěšný audit a certifikaci. Postupně se k těmto „stálicím“ přidávají další provozy, které se tak mohou zařadit po bok prestižních gastronomických společností.
Přehled provozů certifikovaných AHR ČR v roce 2016:
CPI Hotels, a.s. - Clarion Congress Hotel Prague
VYŠEHRAD 2000, a. s. Praha – Středisko Michle – catering
GIQ CZ, s. r. o. - Prosek Point Praha
Grandhotel PUPP Karlovy Vary, a. s.
CPI Hotels, a. s. - Clarion Congress Hotel České Budějovice
GOLEM, spol. s r. o. Praha
Soubory