HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Registrace na konferenci Standardy ve stravovacích službách spuštěna
3. 5. 2021 Srdečně Vás zveme na 15. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování ...
Více >>
Připravujeme konferenci on-line
19. 3. 2021 Konferenci Standardy ve stravovacích službách letos připravujeme vzhledem ke stál...
Více >>
ZRUŠENO - Konference Standardy ve stravovacích službách v roce 2020
V letošním roce jsme byli nuceni s ohledem na výskyt pandemie COVID-19 zrušit jarní termín výr...
Více >>
Pozvánka na webinář ZDARMA - již zítra
7. 4. 2020 Ve spolupráci se společností Krauthammer jsme pro Vás připravili inspirativní webin...
Více >>
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
HIKVISION - bezkontaktní měření lidské tělesné teploty Pokud hledáte preventivní opatření jak...
Více >>
Archiv aktualit

Audit cateringových služeb AHR ČR

CERTIFIKAT_HASAP_AHR_2014_01CERTIFIKAT_HASAP_AHR_2014_AJ_01

BEZPEČNÝ CATERING

Již od roku 2006 probíhá společný projekt AHR ČR a společnosti HASAP Consulting s.r.o., který si dává za cíl zvýšit úroveň a kvalitu poskytování cateringových služeb.

Hlavní náplní tohoto projektu je provádění auditů a certifikace cateringových služeb pro zájemce o certifikát AHR ČR, který osvědčuje vysokou kvalitu poskytovaných cateringových služeb. Společným zájmem obou partnerů i certifikovaných provozů je zaručit bezpečnost (zdravotní nezávadnost) pokrmů podávaných formou cateringu.

Certifikací cateringové služby se gastronomický provoz hlásí k vysokému standardu poskytovaných služeb. Certifikát osvědčující tuto kvalitu je jednou z mála možností, jak představit a dokladovat kvalitu svých služeb klientům, odborné veřejnosti i široké veřejnosti.
Významnou součástí projektu je zvyšování prestiže provozů, které při auditu cateringových služeb prokážou, že splňují vysoký standard služeb.

Držiteli certifikátů jsou od počátku projektu významné gastronomické provozy z celé České republiky, přičemž většina z nich opakovaně absolvuje úspěšný audit a certifikaci. Postupně se k těmto „stálicím“ přidávají další provozy, které se tak  mohou zařadit po bok prestižních gastronomických společností.

Přehled provozů certifikovaných AHR ČR v roce 2016:
CPI Hotels, a.s. - Clarion Congress Hotel Prague
VYŠEHRAD 2000, a. s.  Praha – Středisko Michle – catering
GIQ CZ, s. r. o. - Prosek Point Praha
Grandhotel PUPP Karlovy Vary, a. s. 
CPI Hotels, a. s. - Clarion Congress Hotel České Budějovice
GOLEM, spol. s  r. o.  Praha

Soubory

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.