HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
18. ročník konferencence HASAP proběhl 20. 3. 2024 v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termin: 20. 3. 2024 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Nové video z konference v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termín: 13. 4. 2023 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Videosestřih z konference
Standardy ve stravovacích službách Termín: 2. 11. 2022 Místo: Clarion Congress Hotel Olomouc
Více >>
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Konference Standardy ve stravovacích službách proběhne v Olomouci dne 2. 11. 2022. Pro více in...
Více >>
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Fritujete? Potom by Vás mohla zajímat novinka v našem e-shopu, která Vám umožní rychlé a přesn...
Více >>
Archiv aktualit

Standardy v rámci stravovacích služeb - 4. 4. 2016

15.2. 2016
Zveme Vás na naši konferenci věnovanou standardům v rámci stravovacích služeb. Letos se uskuteční již 11. ročník, který Vám přinese jistě neméně zajímavá témata jako v předchozích letech.
Konference je určena pro vedoucí stravovacích provozů zdravotnických zařízení, hotelů, domovů pro seniory školních jídelen aj., ale také pro všechny, kdo mají o tuto problematiku zájem.
Česká asociace sester souhlasí s přiznáním 4 kreditních bodů dle vyhlášky č.321/2008 Sb. Akce je registrovaná pod číslem KK/467/2016. I letos každý účastník dostane certifikační osvědčení o absolvování konference.
 
Místo konání:
Clarion Congress Hotel Prague , Freyova 945/33 , Praha 9 – Vysočany.

Termín konání:
4. dubna 2016 od 9:30 (prezence od 9:00).
Oficiální zahájení konference bude v 9:30 krátkým úvodem zástupci pořadatele.

Témata konference: 
1) Aktuální legislativa a postup při kontrolách stravovacích provozů z pohledu Státní veterinární správy 
2) Správná výrobní praxe očima executive chef – praktické zkušenosti z nadnárodní společnosti
3) Správné nastavení systému DDD v potravinářství a gastronomii
4) Nutriční hodnoty potravin a jejich vliv na strávníka
5) Komunikace a rozvoj lidských zdrojů – vztah nadřízený x podřízený

Cena:
• při platbě předem na účet 950 Kč/os., pro členy AKC ČR a AHR ČR je cena 750 Kč/os.
• při platbě v hotovosti na místě 1200 Kč/os.
 
Platba na účet musí být připsána do 31. 3. 2016. Číslo účtu: 197173510/0300, pro variabilní symbol si volejte na tel.: 261 220 540 (pí Hauková), abychom platbu bez problémů identifikovali.
Budeme účtovat storno poplatek 30 % z ceny vstupného, pokud bude přihláška zrušena po 27. 3. 2016.
Cena vstupného zahrnuje náklady na materiály, oběd a občerstvení.

Na konferenci je nutné se přihlásit. Přihlášky posílejte na adresu firmy HASAP Consulting, s.r.o. nebo e-mailem na hasap@hasap.cz.
 

Soubory

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.