HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
18. ročník konferencence HASAP proběhl 20. 3. 2024 v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termin: 20. 3. 2024 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Nové video z konference v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termín: 13. 4. 2023 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Videosestřih z konference
Standardy ve stravovacích službách Termín: 2. 11. 2022 Místo: Clarion Congress Hotel Olomouc
Více >>
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Konference Standardy ve stravovacích službách proběhne v Olomouci dne 2. 11. 2022. Pro více in...
Více >>
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Fritujete? Potom by Vás mohla zajímat novinka v našem e-shopu, která Vám umožní rychlé a přesn...
Více >>
Archiv aktualit

Konference v Olomouci bude 25.10.2016

11.8.2016 Konference "Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ" se bude konat dne 25.10.2016 již tradičně v Clarion Congress Hotelu v Olomouci. Srdečně Vás zveme.

Konference je určena pro vedoucí stravovacích provozů zdravotnických zařízení, hotelů, domovů pro seniory školních jídelen aj., ale také pro všechny, kdo mají o tuto problematiku zájem.
 
Pro nutriční terapeuty: Česká asociace sester souhlasí s přiznáním 4 kreditních bodů dle vyhlášky č.321/2008 Sb. Akce je registrovaná pod číslem KK/467/2016.
 
Každý účastník dostane certifikační osvědčení o absolvování konference.

Místo konání:
Clarion Congress Hotel Olomouc , Jeremenkova 36, Olomouc (kongresový sál).

Termín konání:
 25. října 2016 od 9:30 (prezence od 9:00).
Oficiální zahájení konference bude v 9:30 krátkým úvodem zástupci pořadatele.

Témata konference: 
1) Aktuální legislativa a postup při kontrolách stravovacích provozů z pohledu Státní veterinární správy 
2) Správná výrobní praxe očima executive chef – praktické zkušenosti z nadnárodní společnosti
3) Správné nastavení systému DDD v potravinářství a gastronomii
4) Nutriční hodnoty potravin a jejich vliv na strávníka
5) Komunikace a rozvoj lidských zdrojů – vztah nadřízený x podřízený

Cena:
• při platbě předem na účet 950 Kč/os., pro členy AKC ČR a AHR ČR je cena 750 Kč/os.
• při platbě v hotovosti na místě 1200 Kč/os.
 
Platba na účet musí být připsána do 21. 10. 2016. Číslo účtu: 197173510/0300, pro variabilní symbol si volejte na tel.: 261 220 540 (pí Hauková), abychom platbu bez problémů identifikovali.
Budeme účtovat storno poplatek 30 % z ceny vstupného, pokud bude přihláška zrušena po 17.10. 2016.
Cena vstupného zahrnuje náklady na materiály, oběd a občerstvení.

Na konferenci je nutné se přihlásit. Přihlášky posílejte na adresu firmy HASAP Consulting, s.r.o. nebo e-mailem na hasap@hasap.cz. 

Soubory

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.