Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
ÚVOD
SPOLUPRÁCE
REFERENCE
LEGISLATIVA
ZAMĚSTNÁNÍ
KONTAKT
Naše služby
Zavádění systémů SVP a HACCP
Monitoring systému HACCP a měřidla
Ověřovací postupy a aktualizace systémů
Projekt systému HACCP a předprojektová příprava
ISO 22000:2005
Příprava akreditace zdravotnických zařízení
Školení
Audit cateringových služeb AHR ČR
HASAP Gastro software
H-Monitor
Publikace
Školství - odborné školy - výuka
VSTUP DO PLACENÉ SEKCE
E-SHOP
AKTUALITY
Video z konference
16. 5. 2022 Na našem You Tube kanále je ke shlédnutí videosestřih z konference Standardy ve st...
Více >>
Tisková zpráva z konference
26. 4. 2022 Dne 6. 4. 2022 proběhl 16. ročník konference Standrady ve stravovacích službách. N...
Více >>
Registrace na konferenci 6. 4. 2022
V letošním roce připravujeme tradičně dva termíny naší konference Standardy ve stravovacích sl...
Více >>
Tisková zpráva a video z konference
16.11.2021 Shlédněte sestřih z konference Standardy ve stravovacích službách, která proběhla d...
Více >>
Registrace na konferenci běží
30.9.2021 Ještě týden je možné se registrovat na naši konferenci Standardy ve stravovacích slu...
Více >>
Archiv aktualit
Tisková zpráva z konference
6. 4. 2017 Byla vložena TZ.
Soubory
Tisková-zpráva_HASAP_konference_Praha_2017.pdf
(313,59 kB)
Partneři-konference.pdf
(377,59 kB)
123 movies
{1}
##LOC[OK]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte
.