HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
18. ročník konferencence HASAP proběhl 20. 3. 2024 v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termin: 20. 3. 2024 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Nové video z konference v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termín: 13. 4. 2023 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Videosestřih z konference
Standardy ve stravovacích službách Termín: 2. 11. 2022 Místo: Clarion Congress Hotel Olomouc
Více >>
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Konference Standardy ve stravovacích službách proběhne v Olomouci dne 2. 11. 2022. Pro více in...
Více >>
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Fritujete? Potom by Vás mohla zajímat novinka v našem e-shopu, která Vám umožní rychlé a přesn...
Více >>
Archiv aktualit

Přihláška ke konferenci ke stažení

Přihláška ke konferenci ke stažení

23.8.2017

Konference "Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ"

Blíží se podzimní termín naší konference, která se bude konat dne 25. 10. 2017. Pošlete si přihlášku, co nejdříve.

Konference je určena manažerům stravovacích provozů zdravotnických zařízení, hotelů, domovů pro seniory školních jídelen aj., ale také pro všechny, kdo mají o tuto problematiku zájem.
 
Pro nutriční terapeuty: Česká asociace sester souhlasí s přiznáním 4 kreditních bodů dle vyhlášky č.321/2008 Sb. Akce je registrovaná pod číslem KK/304/2017.
 
Každý účastník dostane certifikační osvědčení o absolvování konference.

Místo konání:
Clarion Congress Hotel Olomouc , Jeremenkova 36, Olomouc (kongresový sál).

Termín konání:

 25. října 2017 od 9:30 (prezence od 9:00).
Oficiální zahájení konference bude v 9:30 krátkým úvodem zástupci pořadatele.

Témata konference:  
1) Aktuální legislativa z pohledu MZe
Ing. Martin Štěpánek (Ministerstvo zemědělství, oddělení potravinového práva a kvality potravin)
2) Správná výrobní praxe – praktické příklady
Ing. Zuzana Svojanovská (HASAP Consulting, s.r.o.)
3) Správná sanitace
Pavel Solař (Ecolab Hygiene, s.r.o.)
4) Kvalitativní požadavky na čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu
Monika Milisderferová (abasto s.r.o.)
5) Firemní ,,Well-being,, jako zdroj zdravého motivujícího prostředí mezi lidmi: Jak vytvářet vstřícné postoje a komunikaci mezi zaměstnanci
Dušan Sameliak (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)

Cena: 950 Kč/os. platbou předem na účet (750 Kč pro členy AHR ČR a AKC ČR)

Platba na účet musí být připsána do 23.10.2017. Číslo účtu: 197173510/0300, pro variabilní symbol si volejte
na tel.: 261 220 540 (pí Hauková), abychom platbu bez problémů identifikovali.
Budeme účtovat storno poplatek 30 % z ceny vstupného, pokud bude přihláška zrušena po 17. 10. 2017.

Níže je ke stažení program konference a přihláška na konferenci.  

Soubory

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.