HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
HIKVISION - bezkontaktní měření lidské tělesné teploty Pokud hledáte preventivní opatření jak...
Více >>
ZRUŠENÍ TERMÍNU JARNÍ KONFERENCE
Z důvodu nařízení Ministerstva zdravotnictví rušíme konferenci Standardy ve stravovacích služb...
Více >>
REGISTRACE NA KONFERENCI SPUŠTĚNA
30. 1. 2020 Na konferenci Standardy ve stravovacích službách se můžete přihlásit zde: www.konf...
Více >>
Videosestřih z Konference HASAP Olomouc
Podívejte se na nový videosestřih z konference "Standardy ve stravovacích službách", která se ...
Více >>
Tisková zpráva z konference
5. 11. 2019 Dne 23. 10. 2019 proběhl v Clarion Congress Hotelu Olomouc 14. ročník konference "...
Více >>
Archiv aktualit

Tisková zpráva z konference

5. 11. 2019
Dne 23. 10. 2019 proběhl v Clarion Congress Hotelu Olomouc 14. ročník konference "Standardy ve stravovacích služeb". Přečtěte si níže vloženou tiskovou zprávu.
 
Účastníci konference si mohou stáhnout přednášky v placené sekci: zde

Soubory

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.