Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
ÚVOD
SPOLUPRÁCE
REFERENCE
LEGISLATIVA
ZAMĚSTNÁNÍ
KONTAKT
Naše služby
Zavádění systémů SVP a HACCP
Monitoring systému HACCP a měřidla
Ověřovací postupy a aktualizace systémů
Projekt systému HACCP a předprojektová příprava
ISO 22000:2005
Příprava akreditace zdravotnických zařízení
Školení
Audit cateringových služeb AHR ČR
HASAP Gastro software
H-Monitor
Publikace
Školství - odborné školy - výuka
VSTUP DO PLACENÉ SEKCE
E-SHOP
AKTUALITY
Videosestřih z konference
Standardy ve stravovacích službách Termín: 2. 11. 2022 Místo: Clarion Congress Hotel Olomouc
Více >>
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Konference Standardy ve stravovacích službách proběhne v Olomouci dne 2. 11. 2022. Pro více in...
Více >>
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Fritujete? Potom by Vás mohla zajímat novinka v našem e-shopu, která Vám umožní rychlé a přesn...
Více >>
Video z konference
16. 5. 2022 Na našem You Tube kanále je ke shlédnutí videosestřih z konference Standardy ve st...
Více >>
Tisková zpráva z konference
26. 4. 2022 Dne 6. 4. 2022 proběhl 16. ročník konference Standrady ve stravovacích službách. N...
Více >>
Archiv aktualit
Registrace na konferenci běží
30.9.2021 Ještě týden je možné se registrovat na naši konferenci
Standardy ve stravovacích službách
, která proběhne v pondělí 11.10.2021 v Clarion Congress Hotelu Prague.
Registrace probíhá zde:
KONFERENCE HASAP
Soubory
Program-Konference-2021_naživo.pdf
(318,18 kB)
123 movies
{1}
##LOC[OK]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte
.